Vi er en nettside som dekker både kjæledyr og dyreliv

Dyretips.no er driftet med store ambisjoner om å være den beste og mest hjelpsomme nettsiden i Norge på hold av kjæledyr. Vi dekker også generelle fakta om dyr i naturen + tips og triks.

Vi strever alltid for å lage de beste og mest hjelpsomme artiklene på norsk. Artikler blir skrevet ved hjelp av allerede kjent kunnskap og nøye undersøkelser og opplesing på enkelte temaer.

Møt laget:

Redaktør

Våre artikler er skrevet av redaktør Henrik Bangfield. Henrik er en erfaren kjæledyrsentusiast med omfattende erfaring i å ta vare på ulike kjæledyr, slik som kaniner, marsvin katter og hunder. Hans livslange dedikasjon til hold av kjæledyr er komplementert med tre års profesjonell erfaring fra arbeid i Felleskjøpet. I løpet av denne perioden fikk han god kunnskap om kjæledyrsprodukter, kosthold og stell.

henrik bangfield dyretips

Nettsiden sin modell og maskot 🐶

Henrik sin hund heter ‘Keffa’ og er nettsiden sin maskot. Hun ble reddet fra gaten i Kefalonia, Hellas og tatt med til Norge i 2012. Hun er en blanding av Beagle og Husky og er derfor en Busky 🐶 Hun er en deltids-modell og liker å tigge etter kylling på fritiden. Etter stor suksess som modell, vil du finne bilder av henne blant ulike innlegg på vår nettside.

busky